Как да управлявам обявите

Всеки регистриран потребител в сайта има собствено табло за управление на публикуваните от него обяви. Таблото за управление има следните 6 основни секции:

  1. Табло
  2. Моите обяви
  3. Промоции
  4. Запазени
  5. Профил
  6. Изход
    След одобрение от модератор, тя ще бъдe публикувана в сайта за съответния период спрямо плана който сте платили.

Всеки регистриран потребител има панел за управление на обявите и на потребителския профил.
Как да управлявам обявите си в сайта? е помощна статия за улеснение на потребителите, които искат да управляват своите обяваи.

подробно описание

1. табло

Таблото за управление има подробна статистика за ввсички посещения на Вашите публикувани обяви. Референции, уникални прегледи, платформи, браузъри, периоди от време и т.н

2. моите обяви

Тук ще виждате всички ваши обяви, активни и изтекли. Ще можете да ги поромотирате, реактивирате, променяте и изтривате. Да виждате подробна статистика за всяка една от тях.

3. промотирани обяви

От секцията “Промоции” ще виждате всички Ваши промотирани обяви, номер на поръчка и дата на зитичане, ще можете да прекратявате  всяка  промоция.

4. запазени, любимии

Попълнете детаилите за Вашата пбява, всички задължителни полета имат указания за Ваше улеснение. Коректното попълане ще улесни посетителите на обявата.

5. моя профил

От “профил” можете да управлявате вашич акаунт. Да сменяте сника, парола  имейл за контакт и друга информация за Вас в сайта за обяви.

6. изход

Селд качване редактиране, промотиране на обява/и е хубаво да излезнете от Вашия акаунт в сайта за обяви. В секцията “Изход” просто кликнете на бутона  “изход”.

Visits: 114