ЗАРЕДЕТЕ БИЗНЕСА СИ!

Бизнес карта - обяви за всеки

Присъединете се към Бизнес Карта, намерете нови контакти и клиенти!

Всеки има Бизнес има нужда от популяризиране и представяне в интернет, онлайн присъствието прави Вашата компания видима за клиенти и партньори от цял свят.

Бъдете откриваеми навсякъде!

Бизнес Карта ви представя в интернет пространството, за да могат хора търсещи компания като Вашата да Ви открият лесно.

Бизнес карта - обяви за всеки

Свържете се с нови клиенти!

Бизнес Карта позволява на посетителите да се свържат директно с Вас, и/или да напишат коментар и въпрос в страницата с обявата Ви.

Бизнес карта - обяви за всеки
Увеличете печалбата си!

Бизнес Карта Ви дава възможност да промотирате Вашата обява, да се появява на различни места в други категории с акценти.

Някой от компаниите, които ни се довериха

какво мислят клиентите за нас

Бизнес карта - обяви за всеки е добра възможност за популяризиране на Вашият бизнес, редактирате и променяте обявата си когато поискате.
Михаела Попова
HR Manager
Бизнес карта - обяви за всеки е възможност за намиране на много нови клиенти и Бизнес парттньори, компанията Ви се популяризира в нета.
Маринка Симовска
Designer

Бизнес карта - обяви за всеки

Бизнес карта – обяви за всеки, ние сме готови да чуем всяко ново предложение за подобряване на функционалността в сайта за обяви за всеки. Използвайте формата за контакти и споделете какво  бихте искали да добавим, променим или създадем нова секция, категория, услуга или категория.

Обявите в Бизнес карта ще бъдат безплатни, докато не достигнат 600 броя за всичко категории обяви. След това нашия екип си запазва правото да направи публикуването на обява платено, за да може да развиваме и поддържаме сайта с богата функционалност. Ще създадем различни ценови планове за публикуване на обяви, така че да покрием нуждите на всички потребители.

Също и да добавяме нови опции, които да са полезни и за тези, които публикуват, така и за тези които търсят строителни услуги или почистващи фирми.

Ако имате нужда от повече информация моля прочетете предоставената такава в секцията/менюто ”Полезно“, в подменютата, където сме разяснили доста от нещата за които сме получили имейли. Но осъзнаваме, че тази нова платформа има пропуски и неща, които са извън нашия професионален мироглед, и сме пропуснали да добавим, така че…..

Въпросче някакво ви се намира....?

Views: 155